Isa Vermeule

Isa Vermeule - BASE247

Mijn naam is Isa Vermeule en ik wil jullie graag iets over mezelf vertellen.  Ik ben al vanaf heel jong begonnen met actief sporten. Voordat ik 10 jaar oud was deed ik Paardrijden en korfbal.  Hier was ik na schooltijd continu mee bezig. Ik had ook eigen paarden thuis en ik merkte al snel dat dit teveel werd en heb er toen voor gekozen korfbal te laten vallen.  Ik heb toen heel wat jaren intensief paardrijden beoefend en hier veel geleerd.  Uiteindelijk kon ik paardrijden niet meer combineren met mijn studie en ben ik ook daarmee gestopt.  Ik was gehecht geraakt aan een zeer actieve levensstijl en zo ben ik de fitness in gerold. Dit is minder tijdrovend dan je eigen paard hebben en onderhouden en zo kon ik toch mijn actieve levensstijl behouden.

Fitness begon als snel een echte obsessie te worden, en dit op een goede manier. Toen werd ik zwanger en moest ik mijn sportactiviteiten hierop aanpassen. Ik ben wat minder gaan trainen en ik ben een zwangerschapsfitness gaan doen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Hier heb ik voor gekozen omdat ik mezelf altijd graag tot de grenzen uitdaag en nu ik zwanger was wilde ik dit liever onder toezicht doen zodat ik geen blessures zou krijgen of iets zou doen wat niet goed zou zijn voor mijn baby. Ik kreeg toen mijn dochter en ik stond er al snel alleen voor. Dit zorgde ervoor dat ik voor een hele tijd geen fitness gedaan heb. Ik zorgde wel voor een actieve levensstijl d.m.v. genoeg beweging, ik danste en ik was actief met mijn dochter. Toch merkte ik hoe erg ik het fitnessen en alles eromheen miste en dat het me ook mentaal veel sterker maakte.

Ik heb toen sporadisch wel eens gesport maar ik ben pas sinds eind 2020 weer echt begonnen met intensiever fitnessen. Dit omdat mijn dochter nu wat ouder is en ik wat meer ‘vrijheid’ heb om te sporten. Ik merk dat ik me nog altijd net zo gedreven en gemotiveerd voel m.b.t. fitness en de fitness lifestyle. Ik gebruik dagelijks whey isolate en ook vind ik de pre workout van @base247.nl echt super lekker. Dit geeft me soms net even die extra energie op dagen dat ik wat meer vermoeid ben door mijn drukke leven. Ik krijg een goed gevoel als ik mezelf en mijn lichaam uitdaag en stel hierbij elke maand wat doelen op. De producten van @base247.nl zijn een goede toevoeging als je zelf ook een gezonde en sportieve levensstijl hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *