Lisa Griffioen de Lange

Lisa Griffioen de Lange 1 - BASE247

Hi! Mijn naam is Lisa. Ik ben personal trainer en lifestylecoach bij mijn eigen bedrijf Unlimited Power. Daarnaast werk ik als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg. 

In 2017 ben ik echt begonnen met Krachttraining. Sinds 2018 is het echt een verslaving geworden en ben ik de opleiding tot lifestylecoach en personal trainer gaan doen. 2020 ben ik mijn zzp bedrijf begonnen. Mijn doel is om mensen net zo enthousiast te krijgen over sporten en gezond leven als dat ik het ben. Ik begeleid mensen op een verantwoorde manier naar een gezonde en betere versie van henzelf. 

Sinds dit jaar ben ik zelf begonnen aan een traject om eind 2021 aan een bikinifitness wedstrijd mee te doen. Ik probeer steeds nieuwe doelen te stellen en mijzelf continu uit te dagen. Nu in Corona tijd is het lastig maar toch zet ik door! Waar een wil is, is een weg! 

Sinds kort gebruik ik de supplementen van BASE247 ter ondersteuning van mijn voeding. Super fijn want op deze manier krijg ik alle voedingsstoffen binnen die ik nodig heb! Het is echt een aanvulling op mijn voeding en de smaak is top! Zeker een aanrader dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *