Personal Trainer Steve

Personal Trainer Steve - BASE247 (1)

Hey jij daar,

Mijn naam is Stephan, ook wel bekend als Personal Trainer Steve.

Circa 10 jaar geleden ben ik begonnen in de fitness wereld. Hier ben ik zonder enige kennis hard gaan trainen maar niet op de juiste wijze en zonder de juiste voeding. Hierdoor heb ik zelf helaas de enige blessures opgelopen. Hierdoor is mijn motivatie om personal trainer te worden zeer gegroeid. Ik wil mensen helpen fit te worden en dit op een goede en juiste manier.

Hierdoor passen de producten van BASE247® ook goed bij mij en mijn klanten. BASE247® staat voor kwaliteit en vertrouwen. Iets wat zeer belangrijk is in een personal trainer maar ook in je dagelijkse inname van vitaminen, mineralen en eiwitten.

Ik ben sinds een tijdje bezig met Instagram, hier post ik mijn eigen fitness foto’s als motivatie maar beantwoord ik ook vragen over fitness, training en voeding.

Mijn doel is om bij te dragen aan een fitte en gezonde bevolking. Mijn dagelijkse motivatie is de spiegel. Dit kan soms hard aankomen maar dit is de enige echte en juiste reflectie van jezelf. Heb jij vandaag al in de spiegel gekeken?

Check ook zijn Instagram account:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *