Wendie Vlaar

Wendie Vlaar & BASE247

Dag lieve mensen,

Graag neem ik jullie mee in mijn verhaal. Al vanaf kleins af aan ben ik bezig met sport. Vanaf mijn achtste tot mijn veertiende heb ik wedstrijden geturnd en gedanst.

Toen ik mijn wedstrijden en trainingen niet meer kon combineren met het Gymnasium wat ik destijds deed, ben ik gestopt en op kickboksen gedaan. Ook dit heb ik twee jaar met plezier gedaan. Toen ik zestien was, ben ik begonnen met af en toe fitnessen.

Ik wist niet echt wat ik deed, maar een ding wist ik wel: ik vond het onwijs leuk om mezelf te ontwikkelen en sterker te worden.

Tot mijn negentiende heb ik recreatief gefitnest, zonder enig doel. Toen ik naar het buitenland verhuisde voor mijn studie wist ik het zeker: ik wilde mij 1000% richten op fitness. Zes dagen in de week stond ik in de gym. Mijn progressie durfde ik eerst niet te delen op social media. Maar toen ik af en toe een foto plaatste in mijn verhaal kreeg ik daar ontzettend positieve reacties op!

Een vriendin van mij was al erg bezig met Instagram en vroeg mij een keer mee naar een shoot. Dit vond ik best wel eng, maar naarmate ik het vaker deed, begon ik het ook steeds leuker te vinden. Ik begon meer foto’s te plaatsen, wat uiteindelijk heeft geleid tot waar ik nu ben. Hetgeen wat mij het door de jaren heen het meest heeft geholpen is het stellen van een doel voor mijzelf. Een schip zonder bestemming zal een haven niet uitkomen. Hetzelfde geldt voor een mens zonder doel. We weten het allemaal; ‘You reap what you sow’.

Met mijn kanaal hoop ik mensen te inspireren doelen voor zichzelf te stellen en deze te behalen.

Het liefst help ik mensen met hun doelen te behalen. Wil jij mijn support? Stuur me een dm en we zorgen er samen voor dat jij jouw doel behaalt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *