zondag, juni 23, 2024

Weer bijna kerst: wat geef je aan je wederhelft?

Ieder jaar komt het weer terug: cadeaustress rond Kerst. Wat moet er onder de boom komen? Wat koop je voor je wederhelft? Hoe weet je zeker dat het cadeau echt leuk gevonden wordt, en niet straks weer op een tweedehandssite eindigt? We hebben een paar leuke, praktische cadeautips om te geven aan vrouwen én mannen.

Cadeaus voor een vrouw

Als man is het altijd lastig om een cadeau te kiezen voor een vrouw. Soms lijkt het echt alsof we van twee verschillende planeten komen. Geen nood! TrustDeals heeft een mooi overzicht van populaire winkels. Zo vind je hier bijvoorbeeld korting op Marlies Dekkers of Hunkemöller. Er is geen vrouw die niets heeft met die twee merken. Misschien vind je ondergoed een vreemd cadeau, maar het is juist een zeer nuttig cadeau. Durf te geven!

Natuurlijk zit je met sieraden, mode-accessoires en cosmetica altijd goed. Wil je helemaal indruk maken, regel dan een dagje spa voor jullie twee. Romantisch, leuk om te doen en een absoluut topcadeau. Kerst is juist een tijd vol romantiek, dus je cadeau mag best in die hoek zitten.

Kerstcadeaus voor een man

Technologische gadgets, kleding of iets hobby-gerelateerds: mannen waarderen het altijd enorm. Draadloze oordopjes, een nieuwe oplader, een stijlvolle trui of misschien iets culinairs, zijn altijd goede ideeën. Maak het niet te lastig voor jezelf. In veel families wordt een cadeau onder de boom al snel een wedstrijd wie het meest creatief is, maar dat levert alleen een hoop stress op. Voor een sportliefhebber zijn nieuwe sportschoenen ook leuk. Online vind je gemakkelijk een kortingscode voor Nike, zodat je ook nog kunt besparen,

Belevingscadeaus doen het ook altijd goed. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een cadeaubon voor een restaurant, concertkaartjes of een andere leuke ervaring. Herinneringen zijn ontzettend waardevol, omdat ze altijd bij je blijven.

Altijd goed: een waardebon

Geld cadeau geven voor kerst is natuurlijk not done. Het is wel heel erg een luie oplossing om van je cadeaustress af te komen. Dus bedachten winkels een mooie oplossing om geen geld te hoeven geven, maar toch iets te geven waar de ander iets aan heeft: een waardebon. Veel winkels bieden het tegenwoordig aan. We hebben het allang niet meer over de bouwmarkt of de elektronicawinkel, maar ook over online marktplaatsen.

De zogenoemde ‘voucher code’ is hartstikke in. Degene voor wie je de waardebon koopt, kan deze besteden wanneer hij of zij maar wil. Zo weet je zeker dat het cadeau goed van pas komt. Wat dat betreft, is de Kerstman zeker de beroerdste niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Mag je niet missen

Nieuwste