woensdag, juli 17, 2024

De verschillende soorten abonnementen voor je telefoon tijdens het sporten

Een mobiele telefoon; wie heeft dat nu niet? Mobiele telefoons zijn er in verschillende soorten en maten en ook op het gebied van besturingssystemen is er veel variatie te vinden. Hetzelfde geld eigenlijk ook voor mobiele abonnementen. De meeste abonnementen kan je zelf personaliseren waardoor jij ongetwijfeld een abonnement kan vinden die precies bij jou en jouw telefoongebruik past. Wanneer je veel belt of vaak op het internet zit dan is een abonnement al snel goedkoper dan een prepaidkaart. En wil je graag een telefoon bij je mobiel abonnement? Ook dat is in vele gevallen mogelijk. Er zijn namelijk diverse aanbieders die het mogelijk maken om een nieuwe telefoon en een abonnement te combineren. Heb je al een goede mobiele telefoon? Kies dan voor een sim-only abonnement. Lees hieronder meer over de verschillende soorten abonnementen en de voor- en nadelen van deze abonnementen.

De verschillende soorten abonnementen

Wanneer je meer dan een half uur per maand belt of op het internet zit, dan is een abonnement al voordeliger dan een prepaid kaart. Ook wanneer je een nieuwe telefoon wilt aanschaffen is een abonnement vaak voordeliger omdat je als het ware een renteloze lening aangaat. Er zijn grofweg twee typen abonnementen waar je uit kan kiezen; een abonnement met telefoon of een sim-only abonnement. Afhankelijk van het gekozen abonnement kan je deze aanpassen aan je eigen voorkeuren. Zo kan je er voor kiezen om extra belminuten in je abonnement op te nemen of juist minder belminuten maar meer megabytes. Zo weet je zeker dat je abonnement volledig is afgestemd op jouw behoeften en op jouw belgedrag.

Sim-only abonnement

Heb je geen nieuwe telefoon nodig? Dan is het handig om te kiezen voor een sim-only abonnement. Je ontvangt dan alleen een simkaart die gekoppeld is aan je abonnement. Het is wel belangrijk dat je telefoon simlockvrij is en alle simkaarten accepteert. Met een sim-only abonnement geniet je van dezelfde voordelen als een abonnement met telefoon. Het enige verschil is dat je geen lening meer af hoeft te sluiten voor je telefoon en er dus ook geen sprake is van een BKR registratie.

Abonnement met telefoon

Heb je een nieuwe telefoon nodig? Dan kan je een abonnement afsluiten waarbij je een nieuwe telefoon kan aanschaffen. Je betaalt de telefoon als het ware via een renteloze lening. Dit bedrag kan je in één keer aflossen, maar ook in maandelijkse termijnen. Ook de abonnementen inclusief telefoon kan je naar je eigen wensen invullen. Kies dus voor het pakket dat het beste bij jou past en maak direct gebruik van je nieuwe telefoon.

Welke telefoons kan je combineren met een mobiel abonnement?

Vrijwel alle telefoons zijn te combineren met een mobiel abonnement. Denk bijvoorbeeld aan de Apple iPhone 13 Pro of de Samsung Galaxy S22. Je kan een abonnement combineren met de nieuwste modellen maar je kan er ook voor kiezen om een wat ouder model uit te zoeken. Dit is vaak net iets goedkoper omdat deze modellen al wat langer in de verkoop zijn. Kies dus de telefoon die bij jou past en stel vervolgens je eigen abonnement samen. Ook kan het handig zijn om een passend telefoonhoesje erbij te kopen ter bescherming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Mag je niet missen

Nieuwste